Despre

Bine ați venit pe platforma populare.ro, dedicată pasionaților de îngrijirea grădinii, livezii, curții și a spațiului de locuit!

Promovăm un stil de viață sănătos, natural, bazat pe tradițiile și cunoștințele populare, transmise din generație în generație.

În acest proiect colaborăm cu jurnaliști, specialiști din domeniul agricol (ingineri agronomi cu experiențăcercetători și cadre universitare, experți în pomicultură), amenajărilor de interior și peisagistice, pentru a vă pune la dispoziție informații profesioniste,  pentru grădină și casă.

Pe acest site încercăm să concentrăm doar sfaturi practice și informații utile pentru grădină și casă, de la profesioniști în domeniu, prezentate într-o manieră analitică, concisă, pe înțelesul tuturor.

Încurajăm schimburile de informații între grădinari și transferul de expertiză către începătorii în domeniu.

Alăturați-vă comunității noastre și împărtășiți-vă experiențele, sfaturile și proiectele personale în secțiunea de comentarii sau contact!

Vă încurajăm să vă exprimați creativitatea și să descoperiți un univers al ideilor care să vă inspire și să vă ajute să vă creați spațiul perfect, fie că este vorba de interior sau de exterior.

Bun venit în comunitatea populare.ro – idei și soluții vechi, abordări noi pentru casă și grădină!