Pomicultură

Eveniment dedicat cireșelor și pomiculturii la Pepinierele Roman

Persoanele care doresc să învețe lucruri noi despre pomicultură sunt așteptate joi, 25 mai, în locația ”Paradisul cireșelor” din localitatea Coșereni, județul Ialomița.

Participanții amatori de cireșe vor descoperi cele mai noi tehnologii de protecție a plantelor și vor degusta din roadele materialului săditor produs aici.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Syngenta, una dintre companiile globale de vârf din agricultură.

În data de 25 mai va avea loc un eveniment deosebit si important pentru Pomicultori, iar din cele 200 de locuri, în doua zile de lansare, au mai rămas disponibile 100 locuri, deci nu rata șansa de a participa la unul dintre cele mai interesante evenimente de sezon, cu și despre cireși/cireșe. Evenimentul este adresat cultivatorilor și va avea loc în data de 25 mai, în Paradisul cireșelor – Coșereni, județul Ialomița, din cadrul www.pepinierele-roman.ro. Persoanele intersate să participe la eveniment mă pot contacta în privat sau pe Whatsapp – 0722519934, in vederea transmiterii invitației în format electronic. Mai sunt disponibile doar 100 locuri la eveniment, care nu implică costuri de participare, a declarat dr. ing. Marius Viorel ROMAN, specialist în pomicultură, proprietarul Pepinierelor Roman.

Lucruri dulci despre cireșe. Cât cântărește cea mai mare cireașă din lume

Cu o experiență de 20 ani în domeniu, Pepinierele Roman sunt recunoscute ca fiind printre cele mai complexe din țară, având în portofoliu o varietate de peste 120 de soiuri de pomi fructiferi.

populare.ro

Soluții și idei pentru grădină și casă, oferite de experți din diferite domenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *