DIY

FOTO Simplu, ieftin și spectaculos. 5 idei pentru casa și grădina ta

La firmele care comercializează materiale electrice veți găsi astfel de tamburi, care sunt folosiți pentru transportul și păstrarea firelor electrice mai groase, ce se folosesc în general la instalații de mai mare putere, precum iluminatul public, sudură, etc. Șezutul scaunelor și părțile din lemn cu care se asambează le puteți procura de la depozitele de lemn din jurul locuinței voastre. Vă mai trebuie cateva cutii de baiț sau vopsea pentru lemn și câteva ore de muncă pentru a definitiva acest proiect simplu.

idei masa gradina

Un simplu palet pe care îl puteți obține din orice locație care gestionează cantități mai mari de marfă sau de la magazinele de bricolaj poate deveni o jardinieră combinată cu un spațiu suplimentar unde puteți păstra încălțămintea.

Proiectul din fotografie necesită doar o structură de metal, arcuită după necesitățile voastre și bucăți de lemn tăiate la dimensiune. Veți obține o delimitare a grădinii cu un minim de efort.

lemn delimitare

Dacă visul de a deveni chitarist într-o formație rock este de domeniul trecutului, puteți aduce chitara uitată în debara din nou la viață, pentru un efect  spectaculos în locuință.

La fel, cu câteva scânduri, o surubelniță electrică și câteva șuruburi autofiletante veți putea crea un mic colț ce se va contitui într-o pată de culoare în casa ori foișorul vostru.

Pentru ideile de tip DIY aveți nevoie de doar două lucruri: creativitate și materiale ieftine

Alte proiecte simple pentru casă și grădină:

populare.ro

Soluții și idei pentru grădină și casă, oferite de experți din diferite domenii.

One thought on “FOTO Simplu, ieftin și spectaculos. 5 idei pentru casa și grădina ta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *