Amenajari exterioareDIY

Idei de amenajare a casei în stil retro

Dacă ați decis să vă amenajați locuința sau o parte din aceasta în stil vintage sau tradițional puteți folosi diferite idei pentru a da o notă unică și primitoare locuinței.

Totodată, căminul dumneavostră va avea acel „parfum” pe care l-ați simțit în casa bunicilor.

Revistele de design interior prezintă adesea stilul vintage ca un decor interior format din diferite obiecte de mobilier inspirate din trecut, atât restaurate cât și noi, create special în acest stil.

De exemplu, un tapet cu cu modele interbelice ori din anii 1960, combinat cu piese de mobilier la mâna a doua restaurate, vor da, în mod sigur, o notă unică și plăcută locuinței. Totodată, draperiile pot fi brodate cu motive tradiționale, iar obiectele de mobilier din bucătărie pot fi imprimate în astfel de stil.

PONT Încercați să găsiți și să restaurați, în regim DIY sau cu ajutorul unui specialist dulapuri care încă se mai găsesc în locuințele vechi.

Magazinele de artizanat sunt o sursă foarte bună de idei pentru decorațiuni, dar și obiecte folosite în bucătărie. Iar un pick up cu aspect retro vintage, așezat în living, pot intensifica senzația pe care doriți să o imprimați locuinței.

Pe măsură ce ce învechesc, valoarea artefactelor crește, fiind avantajate persoanele care au știut să păstreze peste ani obiecte valoroase în pofida faptului că la un moment dat erau considerate învechite. În acest caz, „retro” indică o valoare, motiv pentru care producătorii de astăzi crează obiecte noi într-un stil vechi.

Citește și DIY Construiește singur scaune de tip retro

populare.ro

Soluții și idei pentru grădină și casă, oferite de experți din diferite domenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *