AmenajariInterioare

Idei simple și de efect pentru reamenajarea de primăvară a casei tale

Cu miros de primavara si gata de „acțiune”, astăzi vin către tine cu cateva obiecte care au functiuni combinate și își găsesc loc sigur în casa ta.

Mai mult, te ajuta cu siguranta, pentru ca, sunt utile în situațiile potrivite!

Creativitatea si imaginatia mi-au plăcut dintotdeauna!

Sa găsești soluții neașteptate care sa rezolve probleme dificile sigur e un dar, iar dacă și tu te regasesti in cuvintele anterioare..sigur iti va placea ce voi enumera mai jos!

Și când problema lipsei spațiului din locuințe este atat de des intalnita, aceste obiecte sunt cu atat mai mult utile și tentante!

Baia, o încăpere importantă din casă. Idei de culori, finisaje și cum putem valorifica o baie mică

Am stârnit curiozitate asa-i?

  1. Un prim avantaj într-o casa, mai ales cand vrei sa obții o camera secretă, este ușa-bibliotecă.

Cum poți face acest lucru?

O usa poate fi o biblioteca cu rafturi special creata incat sa gliseze sau sa fie batanta ca o usa obișnuită – imagini atașate în poza alaturata

  1. Un loc de lucru, oricat de mic, este mereu binevenit. Asta dacă nu vrei sa stai sa lucrezi la masa din bucătărie sau cu laptopul în poala.

Designerii de mobilier au creat masute de cafea care conțin un mecanism care le ridica blatul, aducandu-l la inaltimea necesara lucrului.

În cutia rămasa, e un mic loc de depozitare, chiar e o idee ingenioasa. Un astfel de mobilier e valabil și pentru alta intrebuintare..

O masa ocupă mult loc, dar o masa trebuie în bucătărie.

Un dulap suspendat se poate combina cu o masa, astfel spațiul din bucătărie nu mai este atat de aglomerat tot timpul.

Un corp cu rafturi, se pliaza în mod ingenios și devine la nevoie și el masa.

La fel și dacă ai musafiri din cand in cand, poti cumpara o masă de cafea care sa se transforme în masa pentru mancat din cateva miscari simple, masa cea mica devine masa cea mare.

Tehnici de organizare și de menținere a curățeniei în bucătărie

  1. Cum spațiile înguste se găsesc și în baie, creatorii de mobilier s-au gandit la un dulap de tipul jolly folosit in bucatarii care poate încăpea în locurile greu utilizabile din zonele baii.
  1. Masuta laterala luminoasa, lampadarul auxiliar, folosit ca masuta dar și ca lampadar cand spatiul de langa canapea este mic, poate fi o soluție potrivită.

Sper sa te ajute recomandarile mele!

Ca de fiecare data, aștept întrebările tale!

Haide, curaj, lasa-mi o întrebare sau propune-mi un subiect!

Astept cu nerabdare raspunsul tau,

Zi cu multă creativitate sa ai și… să inspiri!

Andreea

Un open space reușit are și secrete

Andreea Ocolașu

Mi-am propus sa aduc începătorul pasionat la un nivel la care sa îndrăznească o amenajare proprie, oferindu-i cunoștințele teoretice și suport pentru orice proiect vrea sa înceapă acasă și nu numai. Nu îți voi spune doar ce să faci, ci te voi invăța cum să implementezi fiecare colțișor și mă voi asigura că ai înțeles rolul fiecărui obiect de mobilier care îmbină grija fata de necesitatile funcționale și estetice cu grija fata de utilul necesar, aducând într-un final armonie casei. Ma gasesti și pe https://www.instagram.com/andreeaocolasu.ro/ - Andreea - junior designer interior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *